Misiune-Viziune-Valori

 


Misiune

Misiunea Metropolis Medical Center este de a pune pe primul loc sănătatea pacienţilor noştri. De aceea, acest centru medical are ca proritate investigarea, diagnosticarea şi tratarea corectă a afecţiunilor pacienţilor, cu ajutorul unei echipe foarte bine pregatită de medici şi asistente, care îşi desfăşoară activitatea după cele mai înalte standarde. Aceasta echipă este însă ajutată de echipamente moderne, performante care contribuie la sănătatea pacienţilor noştri.

Viziune

În viitor ne propunem să extindem paleta de servicii medicale, să investim cât mai mult  în aparatură medicală, în capitalul uman, să ne deschidem puncte de lucru şi în alte orase. Toate aceste dorinţe au la baza ideea de a ne face datoria faţă de cât mai mulţi pacienţi şi cât mai bine cu putinţă.


  Valorile în care credem


Umanism

Considerăm că nu am putea sa lucrăm în acest domeniu dacă nu am iubii oamenii şi dacă nu am considera ca esenţa serviciilor medicale este însuşi OMUL.


Profesionalism

Dorim ca pacienţii noştri să fie trataţi de o echipă serioasă de medici şi asistente, care să depună toate eforturile pentru a fi la nivelul asteptărilor acestora, ajutaţi însă şi de aparatură medicală de ultimă generaţie.


Expertiză medicală

Cei care îşi pun încrederea în noi vor fi trataţi de medici şi asistente care sunt extrem de bine pregătiţi şi cu o experienţă profesională îndelungată.


Respect

Ne respectăm atât pacienţii cât şi profesia pe care o avem.


Responsabilitate

Tot ceea ce facem se bazează pe grija faţă de sănătatea şi viaţa unui om, gândidu-ne atât la el, cât şi la familia acestuia.
© 2018 metropolismedical.ro All rights reserved | Realizat de Webdesign