Cine suntem

 

Metropolis Medical Center este un important furnizor de servicii medicale, in special in ceea ce priveste medicina muncii si medicina familiei, cu sediul in Bucuresti, care a cunoscut o evolutie impresionanta datorita seriozitatii si profesionalismului pe care il ofera clientilor sai.

Aflata pe piata serviciilor medicale inca din 2007, Metropolis Medical Center a cunoscut o permanenta dezvoltare, investitiile realizate in decursul timpului regasindu-se atat in tehnologie, cat si in capitalul uman.


Dezvoltarea companiei a constat si in schimbarea sediului in anul 2010 intr-o zona ultracentrala din Bucuresti, pentru a le putea oferi clientilor sai servicii medicale de calitate, fiind cat mai aproape de ei.


Portofoliul nostru se imbogateste in mod permanent cu firme din ce in ce mai puternice, dar si cu persoane fizice care pot beneficia de un numar mare de servicii medicale corecte si la preturi foarte avantajoase.


Ne respectam atat pacientii, cat si societatile comerciale cu care colaboram, intrucat vrem sa le oferim servicii medicale la cele mai inalte standarde cu ajutorul unei echipe bine pregatite, flexibile si intotdeauna preocupata de sanatatea clientilor nostri.


© 2018 metropolismedical.ro All rights reserved | Realizat de Webdesign